Cursus Intuïtieve ontwikkeling Dag 4

De nieuwe cursusdata zijn bekend! Wil je ook mee doen aan de cursus intuïtieve ontwikkeling? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar info@spiritualworld.eu
De cursus intuïtieve ontwikkeling bestaat uit vier zondagen. Samen werken we aan je persoonlijke groei waardoor je beter leert vertrouwen op je gevoel. Je leert hoe je dingen voor jezelf kunt doorkrijgen maar je leert ook hoe je beter met je gevoeligheid kunt omgaan. Het is een vrolijke en bruisende cursus voor iedereen die hoog gevoelig is en zich hierin wil ontwikkelen in een veilige omgeving.

Cursusdata:

19 april
3 mei
17 mei
31 mei

De groepen zijn klein en knus. We zijn met maximaal 6 tot 7 mensen en de cursus heeft een vervolg voor de geïnteresseerden. De cursus kost 280 euro voor leden en 350 euro voor niet leden. Je mag in termijnen betalen. Stuur een mail naar info@spiritualworld.eu om je op te geven dan ontvang je verdere instructies. De cursus wordt gegeven in Amsterdam aan het Meerhuizenplein. De lessen zijn op zondag van 11.00 u t/m 15.00u.

Dag 4

Herhaling van het bovenstaande
Verbeteren van de vaardigheden
Consulten geven/ kaartleggingen
Zandlezen. Dit is een techniek die in Afrika wordt gebruikt, ik ben half Afrikaans (half Kaapverdisch en half Portugees).

Ik verheug me er nu al op! Het is lang geleden dat ik les heb gegeven, dus ik heb er heel veel zin in.

Liefs Sonia

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.