Coachingsconsult

 

Een persoonlijk coachingsconsult kost 80 euro en duurt anderhalf uur.

Door middel van transformatiecoaching ga je samen met Sonia al je blokkade’s te lijf. Je energie gaat weer stromen en je voelt je na een paar consulten vaak weer opgeknapt. Sonia werkt op geestelijk maar ook op lichamelijk niveau door je te adviseren en te coachen om je beter te voelen.

Coachingstraject

 

Zit je niet lekker in je vel. Is er iets dat verwerkt mag worden en kun je daar hulp en ondersteuning bij gebruiken?
Loop je tegen blokkade’s aan in je leven? Alsof je telkens weer tegen een muur aanloopt waardoor je niet vooruit komt in je leven?

Dan wordt het hoog tijd voor een coachingstraject.
Tijdens dit traject zien jij en Sonia elkaar een paar keer persoonlijk en in overleg ontvang je bloesemremedies,  ik ben bereikbaar via whats app, telefonisch of via mail. Een traject duurt drie maanden en heeft een aantal contactmomenten. Dit is afhankelijk van de manier waarop wij contact hebben. Deze contactmomenten bepalen wij samen.

Een coachingstraject van drie maanden kost 245 euro. Je kunt ook kiezen voor de betaling in termijnen. Dan betaal je wel extra administratiekosten.

Te betalen in 2, 3 of 4 termijnen

Betaling in 1 termijn 240 euro
Betaling in twee termijnen 2x 125 euro
Betaling in drie termijnen 3x 85 euro
Betaling in vier termijnen 4x 65 euro

Reading

 

Een reading kost 60 euro en duurt maximaal een uur
Tijdens een reading maakt Sonia gebruik van haar gave om je te adviseren op spiritueel gebied. We kijken samen naar je levensfase